Дрвени


Рам тип: F26 избор на боја и текстура
Frames F26       Frames F26 Frames F26 Frames F26 Frames F26 Frames F26
            Frames F26 Frames F26
               
               

Рам тип: F30 избор на боја и текстура
Frames F30       Frames F30 Frames F30 Frames F30 Frames F30 Frames F30
      Frames F30 Frames F30 Frames F30 Frames F30 Frames F30
          Frames F30 Frames F30 Frames F30
               

Рам тип: F31 избор на боја и текстура
                 
               
               
               

Рам тип: F33 избор на боја и текстура
Frames F33       Frames F33 Frames F33 Frames F33 Frames F33 Frames F33
              Frames F33
               
               

Рам тип: F35 избор на боја и текстура
Frames F35       Frames F35 Frames F35 Frames F35 Frames F35 Frames F35
      Frames F35 Frames F35 Frames F35 Frames F35 Frames F35
               
               

Рам тип: F36 избор на боја и текстура

Frames F36

      Frames F36 Frames F36 Frames F36 Frames F36 Frames F36
            Frames F36 Frames F36
               
               

Рам тип: F37 избор на боја и текстура
                 
               
               
               

Рам тип: F38 избор на боја и текстура
Frames F38       Frames F38 Frames F38 Frames F38 Frames F38 Frames F38
          Frames F38 Frames F38 Frames F38
               
               

Рам тип: F39 избор на боја и текстура
Frames F39       Frames F39 Frames F39 Frames F39 Frames F39 Frames F39
            Frames F39 Frames F39
               
               

Рам тип: F40 избор на боја и текстура
Frames F40       Frames F40 Frames F40 Frames F40 Frames F40 Frames F40
      Frames F40 Frames F40 Frames F40 Frames F40 Frames F40
      Frames F40 Frames F40 Frames F40 Frames F40 Frames F40
               

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија