Дрвени


Рам тип: 229 избор на боја и текстура
Frames 229             Frames 229 Frames 229
               
               
               

Рам тип: 232 избор на боја и текстура
Frames 232       Frames 232 Frames 232 Frames 232 Frames 232 Frames 232
      Frames 232 Frames 232 Frames 232 Frames 232 Frames 232
              Frames 232
               

Рам тип: 238 избор на боја и текстура
Frames 238           Frames 238 Frames 238 Frames 238
               
               
               

Рам тип: 255 избор на боја и текстура
Frames 255       Frames 255 Frames 255 Frames 255 Frames 255 Frames 255
      Frames 255 Frames 255 Frames 255 Frames 255 Frames 255
            Frames 255 Frames 255
               

Рам тип: 315 избор на боја и текстура
Frames 315             Frames 315 Frames 315
               
               
               

Рам тип: 328 избор на боја и текстура
Frames 328       Frames 328 Frames 328 Frames 328 Frames 328 Frames 328
      Frames 328 Frames 328 Frames 328 Frames 328 Frames 328
              Frames 328
               

Рам тип: 346 избор на боја и текстура

Frames 346

          Frames 346 Frames 346 Frames 346
               
               
               

Рам тип: 401 избор на боја и текстура
Frames 401       Frames 401 Frames 401 Frames 401 Frames 401 Frames 401
        Frames 401 Frames 401 Frames 401 Frames 401
               
               

Рам тип: 410 избор на боја и текстура
Frames 410               Frames 410
               
               
               

Рам тип: 429 избор на боја и текстура
Frames 429           Frames 429 Frames 429 Frames 429
               
               
               

Рам тип: 678 избор на боја и текстура
Frames 678       Frames 678 Frames 678 Frames 678 Frames 678 Frames 678
      Frames 678 Frames 678 Frames 678 Frames 678 Frames 678
          Frames 678 Frames 678 Frames 678
               

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија