Дрвени


Рам тип: 915 избор на боја и текстура
Frames 915               Frames 915
               
               
               

Рам тип: 1525 избор на боја и текстура
Frames 1525       Frames 1525 Frames 1525 Frames 1525 Frames 1525 Frames 1525
              Frames 1525
               
               

Рам тип: 2107 избор на боја и текстура
Frames 2107           Frames 2107 Frames 2107 Frames 2107
               
               
               

Рам тип: 2825 избор на боја и текстура
Frames 2825       Frames 2825 Frames 2825 Frames 2825 Frames 2825 Frames 2825
          Frames 2825 Frames 2825 Frames 2825
               
               

Рам тип: 3726 избор на боја и текстура
Frames 3726       Frames 3726 Frames 3726 Frames 3726 Frames 3726 Frames 3726
               
               
               

Рам тип: 4024 избор на боја и текстура

Frames 4024

      Frames 4024 Frames 4024 Frames 4024 Frames 4024 Frames 4024
        Frames 4024 Frames 4024 Frames 4024 Frames 4024
               
               

Рам тип: 4920 избор на боја и текстура
Frames 4920       Frames 4920 Frames 4920 Frames 4920 Frames 4920 Frames 4920
          Frames 4920 Frames 4920 Frames 4920
               
               

Рам тип: 5212 избор на боја и текстура
Frames 5212               Frames 5212
               
               
               

Рам тип: 6305 избор на боја и текстура
Frames 6305         Frames 6305 Frames 6305 Frames 6305 Frames 6305
               
               
               

 

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија