Галерија

Преглед на дела од реномирани автори, млади автори, икони, резби, продажба, можност за нарачка за изработка на уметничко дело, како и продажба на принтови.

Галерија Анагор почнува официјално со работа во 1974 година и повеќе од 40 години е збирно место на сите љубители на уметноста.

На веб страната можете да погледнете дел од делата на авторите со кои галеријата соработува, како и понуда на дела од стари реномирани автори - во сопственост на приватни колекции. Поради ограничениот простор во галеријата само дел од понудата е изложена таму.

Освен понудата на уметнички дела нудиме и можност за печатење на принтови од дела на македонски автори со кои имаме склучено договор за користење на авторски права, според димензии по желба на нарачателот.

Во склоп на оваа веб страна имате можност да бидете во тек со тековните настани - изложби во Скопје на линкот - "Скопје инфо".

 

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија