Дрвени


Рам тип: 696 избор на боја и текстура
Frames 696         Frames 696 Frames 696 Frames 696 Frames 696
               
               
               

Рам тип: 715 избор на боја и текстура
Frames 715       Frames 715 Frames 715 Frames 715 Frames 715 Frames 715
      Frames 715 Frames 715 Frames 715 Frames 715 Frames 715
          Frames 715 Frames 715 Frames 715
               

Рам тип: 716 избор на боја и текстура
Frames 716               Frames 716
               
               
               

Рам тип: 732 избор на боја и текстура
Frames 732     Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732
    Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732
    Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732 Frames 732
               

Рам тип: 735 избор на боја и текстура
Frames 735       Frames 735 Frames 735 Frames 735 Frames 735 Frames 735
               
               
               

Рам тип: 754 избор на боја и текстура

Frames 754

            Frames 754 Frames 754
               
               
               

Рам тип: 774 избор на боја и текстура
      Frames 774 Frames 774 Frames 774 Frames 774 Frames 774
               
               
               

Рам тип: 792 избор на боја и текстура
Frames 792             Frames 792 Frames 792
               
               
               

Рам тип: 801 избор на боја и текстура
Frames 801         Frames 801 Frames 801 Frames 801 Frames 801
               
               
               

Рам тип: 808 избор на боја и текстура
Frames 808             Frames 808 Frames 808
               
               
               

Рамки  /  Дрвени / Страна 1 >>........I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6 I 7 I 8 I

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија