Милан Андов

 • Milan Andov
  Наслов: 'Subsequent Morph'20--

  Масло на платно, димензиои: --х--см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Transference'20--

  Масло на платно, димензиои: --х--см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Third day'20--

  Масло на платно, димензиои: 50х70см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Deceit in duplicity'20--

  Масло на платно, димензиои: 80х100см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Diminishing'20--

  Масло на платно, димензиои: 80х100см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Vertigo'20--

  Масло на платно, димензиои: --х--см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Shifted-ego'20--

  Масло на платно, димензиои: --х--см

 • Milan Andov
  Наслов: 'Katerina'20--

  Масло на платно, димензиои: --х--см

 • Milan Andov
  Наслов: Коњи2015

  Aкварел, димензиои: 35х50см
  Изложена во галерија

 • Milan Andov
  Наслов: Коњи2015

  Масло на платно, димензиои: 35х50см

 • Milan Andov
  Наслов: Балерина2016

  Aкварел, димензиои: 35х50см
  Изложена во галерија

 • Milan Andov
  Наслов: Балерина2016

  Aкварел, димензиои: 35х40см
  Изложена во галерија

 • Milan Andov
  Наслов: Балерина2016

  Aкварел, димензиои: 35х40см
  Изложена во галерија

 • Милан АНдов-

  Биографија

  Роден во Скопје. Дипломира на Факултетот за ликовни уметности во Скопје. Остварува повеќе самостојни изложби, и учествува на голем број групни изложби низ светот. Живее и работи во Скопје.

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија