Јана Куновска

 • Jana Kunovska
  "Циклус: Фантазмагорија"2015

  Масло на платно, димензиои: 70х200см

 • Jana Kunovska
  "Циклус: Фантазмагорија"2015

  Масло на платно, димензиои: 70х200см

 • Jana Kunovska
  "Циклус: Фантазмагорија"2015

  Масло на платно, димензиои: 70х100см

 • Јана Куновска-

  Биографија

  Родена во Скопје, дипломираше на Факултетот за ликовна уметност во Скопје, на отсек сликарство во класата на професорот Танас Луловски. Магистерскиот труд го одбрани на истиот факултет во 2009 година, под менторство на професорот Јован Шумковски. Живее и работи во Скопје.

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија