Арон Холзберг

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Риби20--

  Масло на платно, димензиои: 34х32см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Есен20--

  Масло на платно, димензиои: 95х95см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Цвеќе еукалиптус20--

  Масло на платно, димензиои: 60х60см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Марула20--

  Масло на платно, димензиои: 45х45см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Калинка20--

  Масло на платно, димензиои: 45х54см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Њу Јорк20--

  Масло на платно, димензиои: 79х99см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Танц за двајца20--

  Масло на платно, димензиои: 98x118см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Дон Кихот20--

  Масло на платно, димензиои: 102x122см

 • Aaron Holzberg
  Наслов: Малиот принц, полиптих 20--

  Масло на платно, димензиои: 4х 35x32см

 • АРОН ХОЛЗБЕРГ-

  Биографија

  Роден во Тел Авив, Израел. По потекло од Македонија. Завршува ликовна академија во Тел Авив, специјализира во Њу Јорк. Работи како професор за маслено сликарство во Тел Авив. Од 2015 година живее и твори во Скопје.

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија