Frames

Со традиција од над 40 години на ваша услуга

Врамување на уметнички дела, продажба, нарачки, голема понуда на рам профили и пропратни материјали за врамување...

 


Рам профили

Frames

Избор на рам профили со потекло од Италија и Србија, дрвени паспартуа, додатоци за врамување, машини и алати за изработка.

Уметнички дела

Продажба на уметнички дела, преглед на македонски автори, нарачка на уметнички дела, принтови, конзервација и раставрација.

Материјали за врамување

Frames Tools Workshop

Паспартуа од обоен картон, плиш и текстил, опции за стакло, блинд рам, оптегнување на платно, каширање и голем број на материјали и услуги за врамување.
 

 

 

 

 

 

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  info@anagor.com.mk
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија